Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging heeft als doel het beperken van risico’s voor individuen die mogelijk gevaar lopen. Of het beschermen van individuen tijdens evenementen, zoals bijvoorbeeld geldlopers. ‘t Kollektief is uw partner in persoonsbeveiliging tijdens een evenement of specifieke gebeurtenis.

Wanneer persoonsbeveiliging inzetten?

Persoonsbeveiliging kan wenselijk zijn bij onder andere:

  • Beveiligen van artiesten of gasten
  • Specifieke individuen bij evenementen, zoals geldlopers
  • Preventieve beveiliging bij risico op gevaarlijke situaties
  • Persoonlijke omstandigheden zoals bedreigingen

Beveiliging op maat

Er zijn verschillende manieren waarop persoonsbeveiliging ingevuld kan worden. Soms is het wenselijk om incidenteel een beveiliger ter plekke te hebben die tijdens een evenement of optreden de veiligheid van de persoon of artiest kan waarborgen. Het is ook soms nodig voor langere tijd persoonsbeveiliging in te zetten voor individuen. Dit kan zowel zichtbaar als onzichtbaar uitgevoerd worden.

t Kollektief persoonsbeveiliging

Het hangt af van de wensen en de situatie wat de precieze invulling is. Persoonsbeveiliging is dan ook altijd volledig op maat. Van tevoren inventariseren wij de wensen en de risico’s die spelen. Op basis hiervan adviseren wij de in te zetten vorm van persoonsbeveiliging en vertellen we wat u kunt verwachten.

Persoonsbeveiliging kan ingrijpend aanvoelen. Bij ‘t Kollektief zorgen we ervoor dat het op een prettige manier gebeurt. Zodat het vooral ondersteunt, zekerheid biedt en veiliger laat voelen. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken!


Ook interessant voor jou

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals.

Lees verder

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Beveiliging die toevoegt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan.

Lees verder

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren.

Lees verder

Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiliging door ’t Kollektief zorgt ervoor dat u zich behoedt voor risico’s.

Lees verder

Ervaringen

Ratem ne qui del eos qui cone pe essit liquodi dolupta eperitiae. Itas et et, to quis mincta vitibus ent molupta qui coritatqui ilicae dolorianime num dolesed itiumet doluptasped exceperent ut ulluptas rem faceptibus mo ommodiorum quaest aceptat.

- Ans

Soluptatque natibea am, que ipsant quodit ventus ullam, abo. Aborum exceraerum debiti cus doluptat ommolectur? Am et doloribusam, invelit inciam eosapel luptiundia nos nihic te nihillest, optatqui te prest.

- Jeroen

Nobit faceped quasi velitium, sa dolendest fuga. Itatusa pellique magnihilitia delectotas viducia nihici ipsunt id quam reped que erum reruptium eum sum quas enis que incium et pa dolupta tiandus as duci ipsae quunti.

- Fleur

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken
van het gezelligste beveiligingsteam ooit?