header

Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging heeft als doel het beperken van risico’s voor individuen die mogelijk gevaar lopen. Of het beschermen van individuen tijdens evenementen, zoals geldlopers. ‘t Kollektief is jouw partner in beveiliging tijdens een evenement of specifieke gebeurtenis.

Wanneer zet je persoonsbeveiliging in?

Het kan wenselijk zijn bij onder andere:

  • Beveiligen van artiesten of gasten
  • Specifieke individuen bij evenementen, zoals geldlopers
  • Preventieve beveiliging bij risico op gevaarlijke situaties
  • Persoonlijke omstandigheden zoals bedreigingen

Beveiliging op maat

Er zijn verschillende manieren waarop beveiliging voor een persoon kan worden ingezet. Soms is het wenselijk om incidenteel een beveiliger ter plekke te hebben die tijdens een evenement of optreden de veiligheid van de persoon of artiest kan waarborgen. Het is ook soms nodig voor langere tijd persoonsbeveiliging in te zetten voor individuen. Die kan zowel zichtbaar als onzichtbaar uitgevoerd worden.

‘t Kollektief in Amsterdam

Het hangt af van de wensen en de situatie wat de precieze invulling is. Persoonsbeveiliging is dan ook altijd volledig op maat. Van tevoren inventariseren wij de wensen en de risico’s die spelen. Op basis hiervan adviseren wij de in te zetten vorm van beveiliging en vertellen we wat je kunt verwachten.

Persoonlijke beveiliging kan ingrijpend aanvoelen. Bij ‘t Kollektief zorgen we ervoor dat het op een prettige manier gebeurt, zodat het vooral ondersteunt, zekerheid biedt en veiliger laat voelen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!


Ook interessant voor jou

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals.

Lees verder

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Beveiliging die toevoegt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan.

Lees verder

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren.

Lees verder

Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiliging door ‘t Kollektief zorgt ervoor dat u zich behoedt voor risico’s.

Lees verder

Ervaringen

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

- Awakenings

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

- Vrijhaven

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

- Liquicity en Sneakerness
cta

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het gezelligste beveiligingsteam ooit?