horecabeveiliging

‘Ik werk het liefst op muziekevenementen’

‘Ik werk het liefst op muziekevenementen’

Beveiliger Mark (39) is een enorme muziekliefhebber. Hoewel hij eigenlijk iedere klus leuk vindt, is hij het liefst aan het werk op muziekevenementen. Van kleinschalige concerten tot grootschalige muziekfestivals: Mark zorgt voor een prettige sfeer én waarborgt de veiligheid van de aanwezigen. Hij neemt je graag mee tijdens een werkdag!

muziekevenementen

Een glimlach en een praatje

‘Afgelopen weekend was ik aan het werk op een festival. Er kwamen duizenden bezoekers. De dag begon vroeg voor mij. Ik arriveerde ruim op tijd – dat vind ik belangrijk – en zodra de deuren open gingen, kwam de stroom van bezoekers op gang. De zon scheen en de sfeer zat er direct in. Mijn eerste taak was het visiteren van de bezoekers. Ik controleerde op ongewenste artikelen zoals wapens en eigen drank.’

Belangrijke veiligheidsmaatregel

‘Een andere belangrijke taak die dag was het surveilleren op de locatie. Dat houdt in dat ik samen met een collega rondloop en observeer. Gelukkig kwamen veruit de meeste bezoekers voor het feest en verliep het evenement over het algemeen goed.’

Crowd control

‘Crowd control is een essentieel onderdeel van mijn werk. Het was mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de menigte zich veilig over het terrein kon verplaatsen. Het behouden van overzicht is van groot belang. Ik lette nauwlettend op de interactie van de bezoekers en nam actie wanneer dat nodig is. Een paar keer moest ik al te enthousiaste mensen bijsturen, maar over het algemeen verliep alles soepel. Ik heb genoten van de geweldige sfeer en de goede muziek op de achtergrond. Het evenement was een enorm succes en ik kijk nu al uit naar het volgende!’

Klinkt werken op muziekevenementen jou als muziek in de oren? Word ook beveiliger bij ‘t Kollektief! Solliciteer direct via deze link en wellicht sta jij binnenkort naast Mark.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wat maakt iemand een goede beveiliger?

Wat maakt iemand eigenlijk een goede beveiliger? En zou het misschien ook iets voor jou zijn? Je leest het hier.

Lees verder

Feiten en fabels… over beveiligingswerk

Ontdek de waarheid over beveiligingswerk en krijg inzicht in de veelzijdige wereld van beveiliging. Laat je verrassen door de feiten en fabels over dit mooie en uitdagende beroep!

Lees verder

Ervaringen

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

- Awakenings

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

- Vrijhaven

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

- Liquicity en Sneakerness
cta

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het gezelligste beveiligingsteam ooit?