horecabeveiliging

Wat maakt iemand een goede beveiliger?

Wat maakt iemand een goede beveiliger?

Je komt ze tegen bij evenementen en in het uitgaansleven, of ze begeleiden een persoon: beveiligers. Maar wat maakt iemand nu eigenlijk een goede beveiliger? Kan iedereen het zomaar worden? En… is het misschien iets voor jou?

goede-beveiliger

Welke eisen worden aan een goede beveiliger gesteld?

Er wordt nog weleens gedacht dat beveiligers groot en sterk moeten zijn. Maar dat is een veelgehoord misverstand. Natuurlijk is het in dit vak handig als iemand een indrukwekkend voorkomen heeft, maar hij of zij moet zich vooral in het volgende herkennen:

Is het een fulltime baan?

Dat is heel verschillend. De uren zijn flexibel. Bij evenementenbeveiliging werken we onder andere met beveiligers en service-medewerkers die dit als parttime bijbaan combineren met hun studie of andere baan. In overleg is veel mogelijk.

Is er een bepaalde opleiding die je moet volgen?

De overheid heeft een aantal opleidingseisen voor verschillende beroepen in de beveiligings- en recherchebranche vastgelegd. Een goede beveiliger is dan ook in het bezit van een beveiligingsdiploma.

Wat zijn de verschillende diensten die we aanbieden?

Op het gebied van beveiliging bieden we verschillende diensten, namelijk:

Zou het iets voor jou zijn?

Herken je jezelf in bovengenoemde eigenschappen, woon je in Nederland en ben je tussen de 18 en 65 jaar? Dan zou je een goede beveiliger kunnen worden. En in dat geval ben je bij ons van harte welkom. Potentiële sollicitanten worden bij ons namelijk aan een leuke baan geholpen die ze eventueel ook naast hun studie of werk kunnen doen. Vul vandaag nog het sollicitatieformulier op onze website in. Dan nemen we binnenkort contact met je op.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Feiten en fabels… over beveiligingswerk

Ontdek de waarheid over beveiligingswerk en krijg inzicht in de veelzijdige wereld van beveiliging. Laat je verrassen door de feiten en fabels over dit mooie en uitdagende beroep!

Lees verder

‘Ik werk het liefst op muziekevenementen’

Beveiliger Mark (39) is een enorme muziekliefhebber. Hij werkt dan ook het liefst… als beveiliger op muziekevenementen. Hij neemt je een dag mee!

Lees verder

Ervaringen

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

- Awakenings

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

- Vrijhaven

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

- Liquicity en Sneakerness
cta

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het gezelligste beveiligingsteam ooit?