header

Horecabeveiliging

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Horecabeveiliging die bijdraagt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan. Beveiliging die bijdraagt aan een prettig verloop van de avond. De gastheren en -vrouwen van ‘t Kollektief zijn het gezicht van je locatie en zorgen ervoor dat zowel de sfeer als de veiligheid gewaarborgd blijven.

Welke functies voert horecabeveiliging uit?

Hospitality bij horeca beveiliging is voor ons een belangrijk begrip. Hieronder vallen:

  • Gastheerschap
  • Visiteren van bezoekers
  • Sfeerbeheer en veiligheid
  • Service verlenen

Horeca beveiliging: sfeerbehoud en veiligheid

Incidenten zijn tijdens het uitgaansleven voor niemand wenselijk; niet voor het uitgaanspubliek en niet voor de horecagelegenheid zelf. Op een behulpzame en enthousiaste wijze zorgt de beveiliging door ‘t Kollektief ervoor dat de risico’s tot een minimum beperkt blijven.

Horeca beveiliging is mensenwerk. Onze service bestaat dan ook uit meer dan alleen beveiligen. We zorgen voor een gastvrije ontvangst, voor sfeerbeheer en voor veiligheid. Een belangrijk onderdeel hiervan is de portier. Deze bepaalt de uitstraling van de horecagelegenheid en is het eerste visitekaartje. De precieze uit te voeren diensten vinden altijd plaats in overleg met jou.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!


Ook interessant voor jou

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals.

Lees verder

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren.

Lees verder

Persoonsbeveiliging

Bij ‘t Kollektief kunt u ook terecht voor persoonsbeveiliging. Huur een beveiliger in voor bekende personen/artiesten, VIP’s en nog veel meer.

Lees verder

Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiliging door ‘t Kollektief zorgt ervoor dat u zich behoedt voor risico’s.

Lees verder

Ervaringen

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

- Awakenings

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

- Vrijhaven

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

- Liquicity en Sneakerness
cta

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het gezelligste beveiligingsteam ooit?