Horecabeveiliging

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Beveiliging die toevoegt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan. Beveiliging die bijdraagt aan een prettig verloop van de avond. De gastheren en -vrouwen van ’t Kollektief zijn het gezicht van uw locatie en zorgen ervoor dat zowel de sfeer als de veiligheid gewaarborgd blijven.

Welke functies voeren de beveiligers uit?

Hospitality is voor ons een belangrijk begrip. Hieronder valt:

  • Gastheerschap
  • Visiteren van bezoekers
  • Sfeerbeheer en veiligheid
  • Service verlenen

Sfeerbehoud en veiligheid

Incidenten zijn tijdens het uitgaansleven voor niemand wenselijk, niet voor het uitgaanspubliek en niet voor de horecagelegenheid zelf. Op een behulpzame en enthousiaste wijze zorgt de beveiliging door ‘t Kollektief ervoor dat de risico’s tot een minimum beperkt blijven.

Horecabeveiliging is mensenwerk. Onze service bestaat dan ook uit meer dan alleen beveiligen. We zorgen voor een gastvrije ontvangst, voor sfeerbeheer en voor veiligheid. Een belangrijk onderdeel hiervan is de portier. Deze bepaalt de uitstraling van de horecagelegenheid en is het eerste visitekaartje. De precieze uit te voeren diensten vinden altijd plaats in overleg met u.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!


Ook interessant voor jou

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals.

Lees verder

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren.

Lees verder

Persoonsbeveiliging

Bij ’t Kollektief kunt u ook terecht voor persoonsbeveiliging. Huur een beveiliger in voor bekende personen/artiesten, VIP’s en nog veel meer.

Lees verder

Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiliging door ’t Kollektief zorgt ervoor dat u zich behoedt voor risico’s.

Lees verder

Ervaringen

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken
van het gezelligste beveiligingsteam ooit?