header

Over ons


Over ‘t Kollektief sfeerbeheer en veiligheid

Een evenement, een avond uit, of de opbouw van een festival: een positieve sfeer en prettig verloop is voor iedereen wenselijk. ‘t Kollektief biedt verschillende beveiligingsdiensten aan voor alle soorten evenementen. Van grote festivals tot intieme optredens, van begeleiding van artiesten tot bewaking van objecten.

Over ‘t Kollektief sfeerbeheer en veiligheid

Een evenement, een avond uit, of de opbouw van een festival: een positieve sfeer en prettig verloop is voor iedereen wenselijk. ‘t Kollektief biedt verschillende beveiligingsdiensten aan voor alle soorten evenementen. Van grote festivals tot intieme optredens, van begeleiding van artiesten tot bewaking van objecten.

Diensten van ‘t Kollektief

Je kunt contact opnemen met ‘t Kollektief voor onder andere deze diensten:

  • Evenementenbeveiliging
  • Horecabeveiliging
  • Theaterbeveiliging
  • Persoonlijk advies
  • Persoonsbeveiliging
  • Objectbeveiliging

In alles wat wij doen staat de mens centraal. Op een transparante, enthousiaste en betrokken manier dragen wij op onze geheel eigen manier bij aan de sfeer en veiligheid.

Het verhaal van ‘t Kollektief

‘t Kollektief, sfeerbeheer en veiligheid is in juni 2006 opgericht door Frank de Best en Paco Voorhans. Op het moment dat ’t Kollektief werd opgericht, waren beiden al jarenlang als portier werkzaam in onder andere de Amsterdamse Melkweg en op diverse feesten en festivals in Amsterdam en omgeving.

De doelstelling was even simpel als eenvoudig: Frank en Paco wilden alleen dingen doen die ze zelf leuk vinden, gericht op horeca en evenementen. En ze gingen beveiliging neerzetten als een product waarin service geen holle frase is maar juist de boventoon voert.

’t Kollektief verzorgt op jaarbasis de beveiliging op circa 150 evenementen; sommige klein en intiem, andere grootschalig. Daarnaast voorziet ’t Kollektief diverse horeca-locaties, clubs, theaters en congressen van beveiliging.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Lief zijn!

‘t Kollektief weet wat er speelt

Ervaringen

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

- Awakenings

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

- Vrijhaven

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

- Liquicity en Sneakerness
cta

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het gezelligste beveiligingsteam ooit?