header

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Zoek je beveiliging voor jouw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiligers van ‘t Kollektief zorgen ervoor dat je behoed wordt voor onwenselijke situaties.

Uit te voeren werkzaamheden door objectbeveiligers

Het doel van objectbeveiliging is een bedrijf of terrein tijdens of buiten bezoekuren te beschermen. Door beveiliging in te zetten, voorkom je zaken als diefstal en/of vernieling. De objectbeveiligers voeren onder andere de volgende diensten uit:

  • Controlerondes
  • Controle op in- en uitgaande personen van gebouwen
  • Waarborgen brandpreventie
  • Hospitality service
  • Inbraakpreventie

Hondenbeveiliging

Bij het bewaken van gebouwen, bouwobjecten en festivalterreinen kan ook hondenbeveiliging ingezet worden. Hierbij waakt ‘t Kollektief over de veiligheid van mensen, gebouwen en terreinen met inzet van honden. Hondengeleiders hebben een preventieve werking, verkleinen de risico’s op calamiteiten door grote groepen in bedwang te houden en de kans op ordeverstoring te beperken. Ook bewaken hondengeleiders het terrein tijdens de op- en afbouwperiode van het evenement. De hondengeleiders zijn gecertificeerd en door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend.

Objectbeveiligers bij ‘t Kollektief

De beveiligers van ‘t Kollektief zorgen voor een prettige sfeer en zekerheid voor alle aanwezigen, of dit nu om een festival of horecalocaties gaat. Want door te beveiligen op een vriendelijke en ondersteunende manier, draag je automatisch bij aan de veiligheid. ‘t Kollektief heeft jarenlange ervaring met verschillende vormen van beveiliging zoals evenementen- en horecabeveiliging.

Neem nu contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.


Ook interessant voor jou

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals.

Lees verder

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Beveiliging die toevoegt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan.

Lees verder

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren.

Lees verder

Persoonsbeveiliging

Bij ‘t Kollektief kunt u ook terecht voor persoonsbeveiliging. Huur een beveiliger in voor bekende personen/artiesten, VIP’s en nog veel meer.

Lees verder

Ervaringen

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

- Awakenings

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

- Vrijhaven

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

- Liquicity en Sneakerness
cta

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het gezelligste beveiligingsteam ooit?