Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiliging door ’t Kollektief zorgt ervoor dat u zich behoedt voor risico’s.

Uit te voeren werkzaamheden

Het doel van objectbeveiliging is het bedrijf of terrein tijdens of buiten bezoekuren te beschermen. Door objectbeveiliging in te zetten, voorkom je zaken als diefstal en/of vernieling. De objectbeveiligers voeren onder andere de volgende diensten uit:

  • Controlerondes
  • Controle op in- en uitgaande personen van de gebouwen
  • Waarborgen brandpreventie
  • Hospitality service
  • Inbraak preventie

Hondenbeveiliging

Bij het bewaken van gebouwen, bouwobjecten en festivalterreinen kan ook hondenbeveiliging ingezet worden. Hierbij waakt ‘t Kollektief ook over de veiligheid van mensen, gebouwen en terreinen met inzet van honden. Hondengeleiders hebben een preventieve werking, verkleinen de risico’s op calamiteiten door grote groepen in bedwang te houden en de kans op ordeverstoring te beperken. Ook bewaken hondengeleiders het terrein tijdens de op- en afbouwperiode van het evenement. De hondengeleiders zijn gecertificeerd en door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkend.

Beveiliging door ‘t Kollektief

De beveiligers van ‘t Kollektief zorgen voor een prettige sfeer en zekerheid voor alle aanwezigen, of dit nu om een festival of horecalocaties gaat. Want door te beveiligen op een vriendelijke en ondersteunende manier, draag je automatisch bij aan de veiligheid. ‘t Kollektief heeft jarenlange ervaring met verschillende vormen van beveiliging zoals evenementen- en horecabeveiliging.

Neem nu contact op om vrijblijvend uw mogelijkheden te bespreken.


Ook interessant voor jou

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals.

Lees verder

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Beveiliging die toevoegt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan.

Lees verder

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren.

Lees verder

Persoonsbeveiliging

Bij ’t Kollektief kunt u ook terecht voor persoonsbeveiliging. Huur een beveiliger in voor bekende personen/artiesten, VIP’s en nog veel meer.

Lees verder

Ervaringen

Ratem ne qui del eos qui cone pe essit liquodi dolupta eperitiae. Itas et et, to quis mincta vitibus ent molupta qui coritatqui ilicae dolorianime num dolesed itiumet doluptasped exceperent ut ulluptas rem faceptibus mo ommodiorum quaest aceptat.

- Ans

Soluptatque natibea am, que ipsant quodit ventus ullam, abo. Aborum exceraerum debiti cus doluptat ommolectur? Am et doloribusam, invelit inciam eosapel luptiundia nos nihic te nihillest, optatqui te prest.

- Jeroen

Nobit faceped quasi velitium, sa dolendest fuga. Itatusa pellique magnihilitia delectotas viducia nihici ipsunt id quam reped que erum reruptium eum sum quas enis que incium et pa dolupta tiandus as duci ipsae quunti.

- Fleur

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken
van het gezelligste beveiligingsteam ooit?