festival beveiliging

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals. Beveiliging door ‘t Kollektief zorgt ervoor dat de sfeer prettig en gezellig blijft terwijl de veiligheid van de aanwezigen wordt gewaarborgd.

Taakomschrijving van evenementenbeveiliging

Deze taken voeren wij uit tijdens een evenement:

  • Service verlenen
  • Crowd control / management
  • Visitatie van bezoekers (privaatrechtelijke veiligheidsfouillering)
  • Voorkomen en oplossen van calamiteiten
  • Surveilleren
  • Bewaken van ruimtes en toezicht houden
  • Beveiliging tijdens de bouw- en breekperiode

Aanpak bij evenementen

Bij een evenement komt veel kijken. Dit weten wij als geen ander. ‘t Kollektief werkt altijd nauw samen met de organisatie, productie en andere afdelingen die te maken hebben met het organiseren van een dergelijk evenement.

‘t Kollektief zorgt voor een veilig en prettig verloop van ieder evenement, voor iedere gelegenheid, ieder thema, groot en klein. We zorgen voor heldere en transparante communicatie bij de voorbereiding en uitvoering van de diensten. De beveiliging gaat altijd op een vriendelijke en ondersteunende manier te werk, om de sfeer van het evenement positief en enthousiast te houden.

Evenementenbeveiliging door ‘t Kollektief

We zorgen voor een veilig verloop van het evenement. Hiervoor maken we eerst een risicoanalyse en hebben we nauw contact over de inrichting en het verloop van het evenement. Evenementenbeveiliging houdt onder andere de bezoekersstromen, nooduitgangen en samenwerking met hulpdiensten in. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat graag met je meedenkt en meewerkt, maar bovenal met je meelacht. Want een prettige, gezellige sfeer zorgt voor het grootste gevoel van veiligheid.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Ook interessant voor jou

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Beveiliging die toevoegt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan.

Lees verder

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren.

Lees verder

Persoonsbeveiliging

Bij ‘t Kollektief kunt u ook terecht voor persoonsbeveiliging. Huur een beveiliger in voor bekende personen/artiesten, VIP’s en nog veel meer.

Lees verder

Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiliging door ‘t Kollektief zorgt ervoor dat u zich behoedt voor risico’s.

Lees verder

Ervaringen

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

- Awakenings

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

- Vrijhaven

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

- Liquicity en Sneakerness
cta

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het gezelligste beveiligingsteam ooit?