header

Theaterbeveiliging

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren. Theaterbeveiliging door ‘t Kollektief zorgt ervoor dat iedere programmering vlekkeloos uitgevoerd kan worden, door verschillende ondersteunende beveiligingsdiensten uit te voeren.

Uit te voeren diensten

Het beveiligen van theaters is een vak apart. Hier heeft ‘t Kollektief veel ervaring in. Als host, steward en informatiepunt staan we de bezoekers van het theater bij op verschillende manieren. We zorgen ervoor dat we aanspreekbaar en zichtbaar zijn, om zo ondersteuning te bieden.

Terwijl het publiek van de voorstelling aan het genieten is, kunnen er een hoop onwenselijke gebeurtenissen voorkomen. Denk aan verstoringen, diefstal of indringers. Wij zorgen ervoor dat deze incidenten tot een minimum beperkt worden. Ook dit gaat uiteraard op een vriendelijke en enthousiaste manier.

Beveiliging door ‘t Kollektief

Beveiliging is mensenwerk. Iedereen komt naar het theater om een goede avond te beleven. ‘t Kollektief helpt om deze ervaring zo positief mogelijk te maken. In alles wat wij doen, staat de mens centraal. We dragen zorg voor sfeerbeheer en veiligheid en zorgen ervoor dat iedereen een prettige avond heeft.

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.


Ook interessant voor jou

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals.

Lees verder

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Beveiliging die toevoegt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan.

Lees verder

Persoonsbeveiliging

Bij ‘t Kollektief kunt u ook terecht voor persoonsbeveiliging. Huur een beveiliger in voor bekende personen/artiesten, VIP’s en nog veel meer.

Lees verder

Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiliging door ‘t Kollektief zorgt ervoor dat u zich behoedt voor risico’s.

Lees verder

Ervaringen

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

- Awakenings

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

- Vrijhaven

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

- Liquicity en Sneakerness
cta

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het gezelligste beveiligingsteam ooit?