header

Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews.
Zij gingen je voor!

Awakenings

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

Vrijhaven

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

Liquicity en Sneakerness

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

The GoodGuyz

the goodguyz

Wij werken al ruim 15 jaar met veel plezier met en naast ‘t Kollektief. De duidelijke en vriendelijke communicatie op alle lijnen (zowel naar andere stakeholders binnen een event of project als naar de bezoekers) maakt het dat we al jaren zeggen “tot de volgende”.

Milkshake

milkshake

Het is ontzettend prettig samenwerken met het vrolijke team van Kollektief. Kollektief schotelt geen mooie verhalen voor maar doen wat ze beloven. Ze zijn realistisch en denken graag mee. Ze hebben professioneel personeel waar onze bezoekers zich prettig bij voelen.

Hembrug Happening

Hembrug Happening

Wij van festival Hembrug Happening werken heel graag met beveiligers van ’t Kollektief. In de eerste plaats omdat het gewoon hele fijne mensen-mensen zijn. Bovendien hebben ze enorm veel ervaring en een steady goed en professioneel team die we – niet voor niets – ook overal tegenkomen bij onze collega’s. We zien ze heel graag terug op onze volgende editie !

de Balie

de balie

Bij De Balie werken we regelmatig met sprekers die bedreigd worden of bespreken we onderwerpen waarbij de gemoederen hoog op kunnen lopen. Dankzij het Kollektief voelen zowel de sprekers als de programmamakers en moderatoren zich altijd veilig op het podium. Het is ontzettend prettig werken met het Kollektief. Ze bieden maatwerk en zijn altijd vriendelijk en benaderbaar.