Ons team


Ons team

Frank de Best

Stef Lempers

Hoi! Ik ben Stef en ik ben sinds 2008 werkzaam voor ’t Kollektief. In eerste instantie was ik af en toe werkzaam als beveiliger op evenementen. Vanaf 2012 ben ik ook werkzaam op kantoor. Doordeweeks ben ik verantwoordelijk voor de logistiek en opleidingen. In het weekend werk ik vaak als teamleider. Het leukste werk vind ik het beveiligen van house- en techno-evenementen

Glenn Salfischberger

Ik ben Glenn en sinds 2011 werkzaam bij ’t Kollektief. Begonnen als beveiliger en sinds 2021 werkzaam als planner en projectmanager.
Binnenkort hoop ik mijn studie Integrale Veiligheidskunde af te ronden.

Jochem Witte

Ik ben Jochem, ik ben al sinds 2016 werkzaam bij ’t Kollektief. In 2016 ben ik begonnen als service medewerker voor ’t Kollektief. Tegenwoordig ben ik doordeweeks Projectmanager voor de verschillende evenementen die wij beveiligen. In het weekend ben ik te vinden als beveiliger bij een evenement of horecagelegenheid. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken 🙂

Cora de Best

Sherjil Hashmi

Hallo! ik ben Sherjil, 27 jaar. Van veiligheid tot sfeerbeheer: mijn specialisatie is het creëren van een positieve sfeerbeleving. Dit doe ik door een goede verstandhouding op te bouwen met de mensen om mij heen: op lange én korte termijn. Contactgericht, sociaal, integer en stressbestendig. Empathie is daarbij niet weg te denken. Een korte beschrijving van wat mij definieert als, sfeerbeheerder!

Ervaringen

Ratem ne qui del eos qui cone pe essit liquodi dolupta eperitiae. Itas et et, to quis mincta vitibus ent molupta qui coritatqui ilicae dolorianime num dolesed itiumet doluptasped exceperent ut ulluptas rem faceptibus mo ommodiorum quaest aceptat.

- Ans

Soluptatque natibea am, que ipsant quodit ventus ullam, abo. Aborum exceraerum debiti cus doluptat ommolectur? Am et doloribusam, invelit inciam eosapel luptiundia nos nihic te nihillest, optatqui te prest.

- Jeroen

Nobit faceped quasi velitium, sa dolendest fuga. Itatusa pellique magnihilitia delectotas viducia nihici ipsunt id quam reped que erum reruptium eum sum quas enis que incium et pa dolupta tiandus as duci ipsae quunti.

- Fleur

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken
van het gezelligste beveiligingsteam ooit?