header

Ons team


Ons team

frank de best

Frank de Best

stef lempers

Stef Lempers

Hoi! Ik ben Stef en ben sinds 2008 werkzaam voor ’t Kollektief. In eerste instantie was ik af en toe werkzaam als beveiliger op evenementen. Sinds 2012 ben ik ook werkzaam op kantoor. Doordeweeks ben ik verantwoordelijk voor de logistiek en opleidingen. In het weekend werk ik vaak als teamleider. Het leukste werk vind ik het beveiligen van house- en techno-evenementen.

glenn  salfischberger

Glenn Salfischberger

Ik ben Glenn en ben sinds 2011 werkzaam bij ‘t Kollektief. Ik ben begonnen als beveiliger en sinds 2021 werkzaam als planner en projectmanager.
Binnenkort hoop ik mijn studie Integrale Veiligheidskunde af te ronden.

jochem witte

Jochem Witte

Ik ben Jochem. Ik ben al sinds 2016 werkzaam bij ’t Kollektief. In 2016 ben ik begonnen als service-medewerker voor ’t Kollektief. Tegenwoordig ben ik doordeweeks projectmanager voor de verschillende evenementen die wij beveiligen. In het weekend ben ik te vinden als beveiliger bij een evenement of horecagelegenheid. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken. 🙂

cora de best

Cora de Best

sherjil hashmi

Sherjil Hashmi

Hallo! Ik ben Sherjil en ben 27 jaar. Van veiligheid tot sfeerbeheer: mijn specialisatie is het creëren van een positieve sfeerbeleving. Dit doe ik door een goede verstandhouding op te bouwen met de mensen om mij heen, op lange én korte termijn. Ik ben contactgericht, sociaal, integer en stressbestendig. Empathie is daarbij niet weg te denken. Dit was een korte beschrijving van wat mij definieert als sfeerbeheerder!

cora de best

Cherryl Schot

Hi, Mijn naam is Cherryl. Ik werk op de planning bij ’t Kollektief. Tevens ben ik teamleider visitatie op festivals. ’t Kollektief is een leuk en klein bedrijf. Je wordt hier gezien en gehoord. Na 13 jaar op verschillende plekken te hebben gewerkt in de beveiliging, zit ik dan ook eindelijk op mijn plek.

Ervaringen

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

- Awakenings

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

- Vrijhaven

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

- Liquicity en Sneakerness
cta

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het gezelligste beveiligingsteam ooit?