Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Naast onze beveiligingsdiensten bieden we trainingen en advies aan binnen verschillende onderwerpen. Zo kunnen wij adviseren over zaken als effectieve inzet van beveiligingspersoneel, inrichting van festivalterrein, crowdmanagement, vluchtroutes, ingang en nooduitgangen. Tevens geven wij advies in de vorm van technische maatregelen, trainingen en workshops.

De menselijke factor

De menselijke factor die bij beveiliging komt kijken is een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in het uitvoeren van beveiligingsdiensten is ook op andere manieren in te zetten. Daar zijn onze trainingen op gericht.

Welke onderwerpen?

Trainingen en workshops die wij aanbieden zijn:

  • Gesprekstechnieken / communicatie
  • Agressiemanagement
  • Omgaan met lastige bezoekers
  • Omgaan met panieksituaties
  • EHBDu

Trainingen en advies van ‘t Kollektief

Onze jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging, van grote evenementen tot concerten en kleinschalige theaters, heeft ons veel inzicht gegeven in de menselijke factor van deze omgevingen. Hierdoor weten we ook hoe u hierop kunt inspelen.

De trainingen kunnen gericht zijn op bijvoorbeeld omgaan met lastige klanten of bezoekers, hoe bepaalde moeilijke gesprekken aangevangen kunnen worden of hoe om te gaan met ongewenste situaties, waarbij snel gehandeld moet worden. Dit zijn situaties waar wij bij ‘t Kollektief regelmatig mee te maken hebben. De trainingen stemmen wij volledig af op uw situatie en wensen.

Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken!


Ook interessant voor jou

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals.

Lees verder

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Beveiliging die toevoegt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan.

Lees verder

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren.

Lees verder

Persoonsbeveiliging

Bij ’t Kollektief kunt u ook terecht voor persoonsbeveiliging. Huur een beveiliger in voor bekende personen/artiesten, VIP’s en nog veel meer.

Lees verder

Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiliging door ’t Kollektief zorgt ervoor dat u zich behoedt voor risico’s.

Lees verder

Ervaringen

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken
van het gezelligste beveiligingsteam ooit?