header

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Naast onze beveiligingsdiensten bieden we trainingen en advies aan binnen verschillende onderwerpen. Zo kunnen wij adviseren over zaken als een effectieve inzet van beveiligingspersoneel, de inrichting van een festivalterrein, crowdmanagement, vluchtroutes, ingangen en nooduitgangen. Tevens geven wij advies in de vorm van technische maatregelen, trainingen en workshops.

De menselijke factor

De menselijke factor die bij beveiliging komt kijken is een essentieel onderdeel van het bedrijfsproces. De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan in het uitvoeren van beveiligingsdiensten is ook op andere manieren in te zetten. Daar zijn onze trainingen op gericht.

Welke onderwerpen?

Trainingen en workshops die wij aanbieden, zijn:

  • Gesprekstechnieken / communicatie
  • Agressiemanagement
  • Omgaan met lastige bezoekers
  • Omgaan met panieksituaties
  • EHBDu

Trainingen en advies van ‘t Kollektief

Onze jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging, van grote evenementen tot concerten en kleinschalige theaters, heeft ons veel inzicht gegeven in de menselijke factor van deze omgevingen. Hierdoor weten we ook hoe jij hierop kunt inspelen.

De trainingen kunnen gericht zijn op bijvoorbeeld omgaan met lastige klanten of bezoekers, hoe bepaalde moeilijke gesprekken aangevangen kunnen worden of hoe om te gaan met ongewenste situaties, waarbij snel gehandeld moet worden. Dit zijn situaties waar wij bij ‘t Kollektief regelmatig mee te maken hebben. De trainingen stemmen wij volledig af op jouw situatie en wensen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!


Ook interessant voor jou

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals.

Lees verder

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Beveiliging die toevoegt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan.

Lees verder

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren.

Lees verder

Persoonsbeveiliging

Bij ‘t Kollektief kunt u ook terecht voor persoonsbeveiliging. Huur een beveiliger in voor bekende personen/artiesten, VIP’s en nog veel meer.

Lees verder

Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiliging door ‘t Kollektief zorgt ervoor dat u zich behoedt voor risico’s.

Lees verder

Ervaringen

awakenings

’t Kollektief verzorgd al jaren de beveiliging van onze evenementen in de Gashouder in Amsterdam. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van ’t Kollektief waarbij veiligheid en vriendelijkheid centraal staan. Zeer prettige, professionele beveiligingspartij die goed meedenken over de verschillende uitdagingen die een evenement met zich mee brengt.

- Awakenings

vrijhaven

Sfeerbeheer dat zit er zeker in! Professioneel maar altijd ruimte voor een grap, waardoor de projecten er niet alleen veiliger, maar ook gezelliger op worden. De aanpak met publiek is bewonderingswaardig. Met een professionele houding staan de mannen van het Kollektief op hun posities. Altijd rustig, maar met een scherpe blik op het evenement en de diverse situaties. Hun de- escalerende vermogen zorgt ervoor dat eventuele incidenten worden voorkomen of snel in de kiem worden gesmoord, zodat deze zich niet als een olievlek verspreiden over het gehele event. Ze denken vooruit en denken mee met de organisatie. Dit werkt erg prettig, zo worden eventuele onvoorziene zaken tijdig ondervangen. Hoe hoog de spanningen soms ook kunnen oplopen tijdens een evenement, ‘t Kollektief weet dit altijd met rust en effectief op te lossen.

- Vrijhaven

liquicity-en-sneakerness

Ik werk met ‘t Kollektief al samen sinds 2006, de dagen dat Voltt Loves Summer festival begon. Nu, 16 jaren later, werk ik nog steeds met ‘t Kollektief samen.  Dat wil zeggen dat het duurzame relatie is die tegen een stootje kan.  De flexibiliteit vind ik prettig, van de inzet van 3 beveiligers bij een indoor Sneakerness evenement tot de inzet van meer dan 100 mannen en vrouwen bij ons meerdaagse Liquicity zomer festival met dezelfde kwaliteit. Kan ‘t kollektief iedereen aanraden.

- Liquicity en Sneakerness
cta

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het gezelligste beveiligingsteam ooit?