header

Beveiliging festivals in goede handen bij ons 

Festivals zijn in de afgelopen jaren enorm veel populairder geworden dan in eerdere decennia. Het hele jaar door vinden er in ons land talloze van dergelijke evenementen plaats. En er is een grote verscheidenheid aan soorten festivals: van muziekfestivals tot bijeenkomsten met bijvoorbeeld openluchttheatervoorstellingen. De beveiliging van festivals is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Beveiliging festivals

Een goede beveiliging van festivals is niet meer weg te denken wanneer zulke grote evenementen gehouden worden. De reden laat zich raden: op een doorgaans relatief kleine ruimte komen er zeer veel mensen samen. En ook al zijn verreweg de meeste bezoekers van goede wil, toch kunnen er ergens momenten ontstaan dat de goede sfeer omslaat en de veiligheid in het gedrang komt. Op zulke momenten zijn wij er om met ons sfeerbeheer de orde te herstellen.

Overlast

Want wat kan er zoal gebeuren tijdens een festival? De kans bestaat dat iemand zodanig veel alcohol consumeert dat die voor overlast zorgt. En denk eens aan zakkenrollers. Die zien festivals als ideale evenementen om hun slag te slaan, omdat op een festival doorgaans veel mensen dicht op elkaar staan. En soms vertoont iemand plotseling agressief gedrag. Dergelijke voorvallen zijn helaas nooit helemaal te voorkomen, maar met goede beveiliging van festivals is de kans daarop wel een stuk lager.

In goede banen leiden

Als beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in sfeerbeheer, zijn we er om evenementen als festivals in goede banen te leiden wat de veiligheid van de bezoekers betreft. En natuurlijk ook van optredende artiesten, wanneer daar sprake van is. Onze beveiligers houden toezicht bij het hele evenement. En dan gaat het niet alleen om het moment dat het festival plaatsvindt, maar ook om de opbouw- en afbreekfase.

Ruime ervaring

Wij hebben ruime ervaring in de beveiliging van festivals. Daarbij gaat het om zowel kleine als grote festivals. We kunnen dus ook uitstekend inschatten op welke momenten en plekken beveiliging noodzakelijk of wenselijk is. Onze beveiligers surveilleren niet alleen, maar kunnen eventueel ook bezoekers fouilleren en bepaalde ruimtes bewaken.

Meedenken

Ben je zelf bezig met het organiseren van een festival en zoek je een betrouwbaar beveiligingsbedrijf? Neem dan contact met ons op! We denken graag met je mee over de aard en de mate van beveiliging die nodig of wenselijk is. Onze beveiligers doen er alles aan om het festival, waar het de veiligheid betreft, zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Dat is voor jou een grote zorg minder!

beveiliging festivals