header

Beveiligers gezocht voor mooie klussen! 

Er vinden overal in ons land talloze situaties plaats waarbij beveiliging een belangrijke rol speelt. Denk maar eens aan grote evenementen als festivals en concerten, maar ook aan bijeenkomsten met een beperkt aantal deelnemers of toeschouwers. Soms is het wenselijk of nodig dat een individu gedurende een bepaalde periode beveiligd wordt. Dit maakt het vak van beveiliger belangrijk, maar ook boeiend. Voor ons beveiligingsbedrijf worden nieuwe beveiligers gezocht!

Verantwoordelijkheid

Als beveiliger heb je een belangrijke taak. Je bent immers mede verantwoordelijk voor het in stand houden van de rust en orde. Bovendien fungeer je als visitekaartje van een bepaald evenement waarbij jij ingezet wordt. Dat kan een festival zijn, maar ook bijvoorbeeld een café. Onder welke omstandigheid je ook werkt, ben je benaderbaar en vriendelijk, maar ook alert. Je moet namelijk ingrijpen wanneer er onwenselijke situaties (dreigen te) ontstaan.

Allerlei voordelen

Eén van de vele voordelen van het werken in de beveiliging is dat je op verschillende plekken ingezet wordt. Dat komt doordat er voor uiteenlopende gelegenheden beveiligers gezocht worden. Elke werkdag ziet er dus weer anders uit. Je komt nog eens ergens! Ook doe je veel mensenkennis op, omdat je te maken krijgt met verschillende soorten publiek. Daardoor bouw je expertise op in het omgaan met deze groepen, en weet je wat je kunt verwachten op een bepaalde tijd op een bepaald tijdstip.

Mooie klussen

En het is natuurlijk ook gewoon leuk werk! Je hebt namelijk volop leuke contacten en draagt bij aan het in stand houden van de leuke sfeer die er is bij een bepaalde gelegenheid. En je maakt in veel gevallen deel uit van een team met meerdere collega’s die net als jij streven naar een vlekkeloze voortgang van een evenement. En omdat er zoveel leuke evenementen zijn die begeleid moeten worden, worden er voor al deze mooie klussen beveiligers gezocht.

Eigenschappen

Wat zijn nou eigenschappen die bij beveiligers gezocht worden? Belangrijk is bijvoorbeeld dat je rustig en beheerst blijft onder alle omstandigheden. Ook moet je natuurlijk goed kunnen omgaan met andere mensen en sterk in je schoenen staan wanneer een bepaalde situatie daarom vraagt. Je bent taalvaardig en communicatief sterk. Verder ben je uiteraard integer, en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Beveiligers gezocht

Ben je ervan overtuigd geraakt dat een baan als beveiliger iets voor jou is? Dan maken we graag kennis met je! Neem contact met ons op of vul het sollicitatieformulier op de website in.

beveiligers gezocht